MEGISMERKEDNÉNK CSINOS OSZTRÁK VAGY NÉMET HÖLGGYEL...

Megismerkednék csinos osztrák vagy német hölggyel 30 éves korig

Egy nagy multinál vagyok középvezető, jó anyagiakkal rendelkezem. A jövőmet külföldön képzelem el, ehhez keresek társat, kimondottan csinos, német vagy osztrák diplomás, jól szituált hölgy személyében 30 éves korig. A részleteket egy közös üdülés keretében megbeszélhetnénk Ibizán, előtte pár napot itt töltenénk Budapesten. Fényképes emaileket várok.
Email:  kontaktora@gmail.com


         

NÉMET VAGY OSZTRÁK PARTNERT KERESEK...

Német vagy osztrák partnert keresek, akivel...

Középkorú hölgy vagyok, saját cégem vezérigazgatója. Német vagy osztrák magánéleti és szerencsés esetben üzleti partnert szeretnék találni, akivel egy közös üdülés, mondjuk úgy csereüdülés keretében alaposabban megismerhetnénk egymást, amit közös tengeri hajóúttal folytathatnánk. Először én lennék a vendéglátó. Fényképes bemutatkozó emailt várok, a többit személyesen telefonon.
Email:  kontaktora@gmail.com

           

MÉDIA VÁLLALKOZÓ, ÜZLETEMBER VENDÉGÜL LÁTNA CSINOS...

Média vállalkozó keresi csinos, angolul is beszélő osztrák, német...

Média vállalkozó, üzletember keresi csinos, angolul is beszélő osztrák, német, holland hölgyek ismeretségét 30 éves korig. Én mindig dolgozom, számomra nincs szabadság, nehéz eldöntenem, hogy az élet örökös üdülés vagy örökös munka. Válasszuk az üdülést. Így csereüdülés keretében teljes ellátást biztosító vendéglátásomat ajánlva hívom meg majd a kiválasztottat. A vendéglátás során megbeszélhetjük a részleteket, a magánéleti és üzleti részt. Fényképes bemutatkozó emaileket várok. 
Email:  kontaktora@gmail.com

MEGISMERKEDNÉK KORBAN HOZZÁM ILLŐ ÚRRAL... 

Megismerkednék korban hozzám illő osztrák vagy német úrral...

Aktív, jó karban lévő nagymama vagyok. Jól beszélek németül. Megismerkednék korban hozzám illő, jól szituált német vagy osztrák úrral, akit szívesen vendégül látnék csereüdülésre. Szállás, teljes ellátás, ezt várom viszonzásként is. Olyan társat keresek, akivel a hol nálam, hol nálad vagyunk életmód megvalósulhatna. Minden fényképes emailre válaszolok. Annak is örülök, ha ezzel a hirdetéssel új barátokat találok.
Email:  kontaktora@gmail.com

ORVOSPROFESSZOR KERESI TÁRSASÁGI ÉLETBEN JÁRTAS HÖLGY...

Orvosprofesszor keresi  társasági életben jártas hölgy ismeretségét...

Jó anyagiakkal rendelkező plasztikai sebész, orvosprofesszor keresi angolul is beszélő, kimondottan csinos, független német, holland és osztrák hölgy ismeretségét 40 éves korig, aki jártas a társasági életben, széleskörű, nívós kapcsolatrendszerrel bír. A részleteket egy közös üdülés során megbeszélhetjük. Nálam kezdünk, utána irány Biarritz. Fényképes diszkrét emaileket várok, a részleteket telefonon.
Email:  kontaktora@gmail.com


Külföldi partnert és munkalehetőséget keresek

Német, angol nyelvet oktató tanárnő vagyok. Nem kertelek, külföldi munkalehetőséget keresek és olyan osztrák, német, holland társat, 50 éves korig, aki ebben segítene, egyúttal egymásra is találnánk. Akinek az otthonában megtalálnám külföldi otthonomat is. Kezdhetnénk egy csereüdüléssel, én lennék az első vendéglátó, szállást teljes ellátást biztosítva. Fényképes, bemutatkozó emaileket várok.
Email:  kontaktora@gmail.com

ORVOS KERESI NÉMET VAGY OSZTRÁK HÖLGY ISMERETSÉGÉT...


Orvos keresi német vagy osztrák hölgy ismeretségét 35 éves korig

Sikeres orvos vagyok, jól beszélek németül. Csinos, jól szituált német vagy osztrák hölgy ismeretségét keresem 35 éves korig. Célom, hogy Ausztriában vagy Németországban saját rendelőt nyissak. Olyan partnert keresek, aki ebben is segítene, közreműködne. Fényképes, bemutatkozó emaileket várok. A kiválasztottat vendégül látnám csereüdülésre, majd adriai hajókázásra.
Email:  kontaktora@gmail.com

ÖZVEGY ÚRIASSZONY MEGISMERKEDNE IDŐSEBB NÉMET VAGY...


Özvegy úriasszony megismerkedne idősebb német vagy osztrák úrral... 

Valaha jobb napokat látott özvegy úriasszony vagyok. Megboldogult uram mellett igazi feleség voltam, aki minden tekintetben kiszolgálta az urát. A gyerekeim külföldön élnek, egyedül maradtam. Németül társalgási szinten beszélek. Szívesen megismerkednék olyan német vagy osztrák jómódú idősebb egyedülálló úrral, akinek jól jönne egy művelt asszony segítsége a mindennapokban. Aki hozzáköltözne, egész nap vele, mellette lehetne és akivel a társasági életben se vallana szégyent. Akár azonnal költöznék, semmi nincs ami itt tartson. Várom az érdeklődők emailjeit.
Email:  kontaktora@gmail.com

Budapesten élő bankár keresi közös üdüléshez német vagy osztrák...

Jól szituált, anyai ágon német származású, Budapesten élő bankár keresi csinos, művelt, operát szerető német vagy osztrák hölgy ismeretségét 38 éves korig, nívós közös üdüléshez. Vendégül látom Budapesten, utána idulhatunk olasz körútra. Fényképes bemutatkozó leveleket várok. 
Email:  kontaktora@gmail.com

MEGISMERKEDNÉK JÓKÉPŰ NÉMET, OSZTRÁK FIATALEMBERREL 35 ÉVES KORIG...


Jóképű, diplomás német és osztrák fiatalemberek jelentkezését várom...

Csinos, rendezett anyagiak között élő diplomás nő vagyok. Németül, angolul beszélek. Német, osztrák jóképü, diplomás fiatalemberek jelentkezését várom 35 éves korig, akiknek rendezett az anyagi hátterük. Ha ebben a körben megtalálnám az igazit, vállalnám, hogy külföldre költözzek. Az ismerkedést kezdjük fényképes emaillel, majd telefonos beszélgetéssel és ha kedvezően alakulnak a dolgok, akkor folytassuk közös üdüléssel. Elsőként én lennék a vendéglátó, mert a szüleimnek is szeretném bemutatni a választottamat. 
Email:  kontaktora@gmail.comVENDÉGÜL LÁTNÉK OSZTRÁK, NÉMET HÖLGYET, AKI SEGÍTENE...


Vendégül látnék osztrák, német hölgyet, aki segítene...

45 éves környezetvédelmi mérnök vagyok, egyben zöld aktivista. Németül, angolul beszélek. Megismerkednék 30-40 év közötti független csinos osztrák, német, belga hölggyel, aki szintén zöld párti, elkötelezett a környezetvédelem iránt. Fényképes emaileket várok. Vendégül látnám csereüdülésre, hogy jobban megismerjük egymást. Vállalom, hogy külföldre költözzek. Célom, hogy a párom megtalálása mellett egyben külföldi munkalehetőséget is találjak.
Email:  kontaktora@gmail.com

PÁR HÓNAPJA ELVÁLT NŐ NÉMET VAGY OSZTRÁK TÁRSAT KERES 50 ÉVES KORIG... 


Pár hónapja elvált nő német vagy osztrák társat keres 50 éves korig

Csinos, pár hónapja elvált nő vagyok, aki külföldön szeretné folytatni az életét. Nem csupán a csalódás miatt, de a beszűkült lehetőségek miatt is. Úgy látom, hogy nincs értelme maradni. Külföldön könnyebben elérhetem, amit itt sok küzdelemmel se biztosan. Az ismeretségi körömben lévő példák ezt mutatják. Német, osztrák férfiak jelentkezését várom 50 éves korig. Kicsit beszélek németül, angolul jobban. Örülnék, ha külföldön egy szép otthon, szerető férfi és jó munka várna. Minden fényképes emailre válaszolok.  
Email:  kontaktora@gmail.com

29 ÉVES INFORMATIKUS KORBAN HOZZÁILLŐ KÜLFÖLDI TÁRSAT KERES...


Külföldön keresek korban hozzám illő társat, egyben új munkalehetőséget..

29 éves nőtlen informatikus vagyok. Németül középfokon, angolul felsőfokon beszélek. Külföldön keresek korban hozzám illő társat, képességeim, tudásom érvényesítéséhez megfelelő új munkalehetőséget és új otthont, családalapítás szándékával. Fényképes emaileket várok. Egy csereüdülés keretében, majd egy közös spanyolországi üdülés során alaposabban megismerhetnénk egymást.
Email:  kontaktora@gmail.com

MEGISMERKEDNÉNK NÉMET, OSZTRÁK, BELGA FIÚKKAL, AKIK SEGÍTENÉNEK... 


Megismerkednénk német, osztrák, belga fiúkkal, akik...

Fiatal kolléganők vagyunk. Középfokon beszélünk németül és angolul. Megismerkednénk német, osztrák, belga fiúkkal, akik segítenének külföldi munka, állás megtalásában és az ottani elindulásban. Még jobb lenne ha ehhez egy párkapcsolat is kialakulna. De kezdjük egy csereüdüléssel, melyben elsőként mi lennénk a vendéglátók. Biztosítanánk szállást, ellátást, jó bulikat szerveznénk. Ezalatt megbeszélhetnénk hogyan folytassuk. A fiúk előkészítenének állásinterjúkat, a szükséges papírok beszerzését mire mi kiutazunk a csereüdülésre. Fényképes bemutatkozó emaileket várunk.
Email:  kontaktora@gmail.com

ÜZLETEMBER KERES CSINOS OSZTRÁK VAGY NÉMET HÖLGYET PARTNERÉNEK... 


Üzletember keres csinos német vagy osztrák  hölgyet partnerének...

Sikeres, jól szituált, németül, angolul beszélő üzletember keres csinos osztrák vagy német angolul is beszélő hölgyet partnerének 40 éves korig, aki egyben külföldi üzleti képviseletét is ellátná.  Fényképes, bemutatkozó emaileket várok. A kiválasztottat vendégül látnám Budapesten, majd Ciprusra utaznánk. Utána Görögországban töltenénk egy hetet.
Email:  kontaktora@gmail.com


MEGISMERKEDNÉK NÉMETÜL VAGY ANGOLUL BESZÉLŐ ÚRRAL  50 ÉVES KORIG...


Megismerkednék  németül vagy angolul beszélő úrral 50 éves korig...

Egy kisebb cég ügyvezetője vagyok, magyar viszonyok között jó fizetéssel. Németül, angolul beszélek átlagos szinten. Párkapcsolatom múlt hónapban véget ért, ha váltani kell, miért ne tenném külföldön. De nem álláskereséssel kezdem, inkább párkereséssel, pontosabban ismerkedéssel. És ha bejön jöhet az állás. Tehát olyan európai államokból várom lehetőleg diplomás férfiak jelentkezését, 50 éves korig, ahol németül, angolul beszélnek. Ez a csereüdülés jó módszer arra, hogy élesben is kipróbáljuk, működik-e az amiről az emailezés és a telefonos beszélgetés alapján azt hisszük, hogy igen. Fényképes emailekre válaszolok.
Email:  kontaktora@gmail.com

SZÁLLÍTÁSI VÁLLALKOZÓ ÜZLETI ÉS MAGÁN VONATKOZÁSBAN KERESI ...


Üzleti és magán célból is keresem német illetve osztrák hölgyek...

Szállításban, fuvarozásban érdekelt vállalkozó vagyok. Üzleti és magán célból is keresem osztrák és német hölgyek ismeretségét 36 éves korig, akik társként is szóba jöhetnek és a fuvarszezésben, üzleti életben, üzleti kapcsolatépítésben is segíteni tudnak. Az lenne az ideális ha a kettő együtt menne. Tűrhetően beszélek németül és olaszul. Fényképes emaileket várok.
Email:  kontaktora@gmail.com

Csinos középkorú nő, művészlélek, barátot egyben mecénást keres...

Csinos, középkorú művelt nő vagyok. Igazi művészlélek.  Beszélek német, francia, spanyol, olasz nyelven, tudok zongorázni, festeni. Verseket írok, novellákat fordítok. De egyedül maradtam. Barátom, anyagi támogatást nyújtó pártfogom végleg elment. A szépet és művészetet pártoló jól szituált német, osztrák, francia úr ismeretségét keresem. Kor nem számít. Fényképes emailekre válaszolok. A személyes találkozás - azzal akit szimpatikusnak találtam a telefonos beszélgetések során - egy csereüdüléssel folytatódhatna. Vendégül látnám őt az én világomban, a többit megbeszélnénk.
Email:  kontaktora@gmail.com


Csinos vállalkozó nő megismerkedne 

osztrák, német  vállalkozóval ...

Csinos vállalkozó nő vagyok, akinek elege lett a küszködésből és külföldön kezdene új életet, kislányával együtt. Ehhez keresek társat német, osztrák vállalkozó, üzletember személyében, 50 éves korig. Nem azonnali költözésről van szó. Szimpátia után ismerkedés, a körülmények és lehetőségek megismerése, utána megfontolt döntés. Csak a biztos ismeretében adom fel azt ami itthon van. A személyes megismerésre legyen az első lépés a csereüdülés, amiben először én lennék a vendéglátó. Fényképes bemutatkozó emaileket várok, a kiválasztottal telefonon folytatjuk.
Email:  kontaktora@gmail.com

FÜGGETLEN, CSINOS, MŰVELT HÖLGY AJÁNL CSEREÜDÜLÉST  EGYEDI...

Csereüdülés egyedi feltételekkel

Független, csinos, művelt, fiatal hölgy vagyok. Szívesen vendégül látnék idősebb német, osztrák urat, üzletembert csereüdülés céljából. Külön szobát, külön fürdőszobát, teljes ellátást biztosítok, igénye szerinti programokkal.  A viszonzást megbeszéljük.
Email:  kontaktora@gmail.com

                                                                                                                                       Az oldalon látható képek illusztrációk.

Az alábbi négyzetekben látható, 1-2-3-4-5 számra kattintva megnyílnak az adott számhoz tartozó hirdetési oldalak, amelyeken a kiemelt hirdetések láthatók.

IMPRESSZUM  BARNET MÉDIA 
TULAJDONOS-FŐSZERKESZTŐ: BARANYAI JÓZSEF 
Email: barnetmedia@gmail.com